Parket schuur expert

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren

Een comfortabele woning creëren is niet altijd een eenvoudige opdracht, zeker als u wilt dat alles perfect bij elkaar past! Natuurlijk is het eveneens belangrijk dat de voorzieningen in de woning functioneel en duurzaam zijn, veiligheid garanderen en gewoon bijdragen aan het comfort van de woning zelf. Een parketvloer is hoe dan ook een van de beste manieren om dat te doen. Zij die reeds over zo’n vloer beschikken weten hoe waardevol parket is, zowel bij het creëren van een comfortabele woning als één die gezelligheid en warmte uitstraalt. Niettemin is het aankopen van een parketvloer die goed bij de woning past nog maar het begin van het verhaal. Het is minstens even belangrijk om deze op de juiste momenten, en op de juiste manier, te onderhouden. Parket onderhoud is iets waar veel mensen te weinig aandacht aan besteden, met alle gevolgen van dien. Als u in Amstelveen woont en uw vloer in een nieuw jasje wilt steken, dan is parket schuren Amstelveen precies de oplossing voor u.

Het belang van de parketvloer schuren Amstelveen

De eenvoudigste manier om de kwaliteit en duurzaamheid van uw parketvloer te verbeteren is door deze te laten schuren door een specialist. De parketvloer schuren garandeert dat zowel de levensduur als de veiligheid van de vloer een niveau hoger worden getild. En dat heeft op zijn beurt positieve gevolgen voor de leefbaarheid van de woning!

Wat zijn nu de voordelen van parketvloer schuren?

1. De vloer gaat veel langer mee Hoewel veel mensen denken dat een parketvloer niet door de tijd kan worden aangetast, is het tegendeel waar. Zeker als het gaat om een parket dat intensief wordt gebruikt, is het belangrijk er alles aan te doen om deze duurzamer te maken. Parketvloer schuren maakt dat mogelijk! Bij het schuren van een parket worden oneffenheden, versleten gedeeltes en beschadigingen weggewerkt. Hierdoor zal de vloer beter bestand zijn tegen verder schade en veroudering, waardoor hij langer meegaat! 2. Het parket past beter bij de woning Wat als u nu uw woning helemaal renoveert, maar de vloer blijft precies zoals hij is? Geen goed idee! De vloer laten schuren zorgt voor dat deze beter bij de rest van de woning past, of die nu klassiek of modern is ingericht. Het wegwerken van oneffenheden heeft immers een directe invloed op de uitstraling en sfeer die de vloer creëert. Als basis van de hele woning is het belangrijk dat uw parket in harmonie is met de inrichting, en dat wordt mogelijk als u uw parketvloer laat schuren! 3. De parketvloer schuren garandeert een perfect resultaat Tenslotte, en dit is misschien nog het belangrijkste, bent u zeker dat uw vloer tot in de kleinste details wordt gerenoveerd als u dit door een specialist laat doen. De parketvloer schuren is immers geen eenvoudige opdracht, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Advies en hulp van een expert zijn dan ook onmisbaar om het beste uit de vloer te halen!

De parketvloer schuren een stapje verder nemen

Natuurlijk is een parketvloer schuren vaak nog maar het begin van wat u kunt doen om deze nieuw leven in te blazen. Er bestaan nog tal van andere behandelingsmethodes die u de kans geven meer uit uw vloer – en dus ook uit uw woning – te halen. Wat kan een specialist u zoal bieden? – Het parket schuren en olien, waarbij na het schuren een beschermende olielaag op de vloer wordt aangebracht. Parket schuren en olien is vooral handig voor zij die de tint en kleur van hun parket zelf willen kunnen bepalen. – Het parket schuren en waxen. Bij parket schuren en waxen wordt de waxlaag in twee keer aangebracht, waardoor de vloer nog beter is beschermd tegen invloeden van buitenaf. – Het parket schuren en lakken. Het voordeel van parket schuren en lakken is dat het een fijne, moderne uitstraling heeft. Daarbij kunt u hierbij kiezen tussen verschillende graden glans, afhankelijk van uw voorkeur en de inrichting van de ruimte. – Parket reinigen. Het parket reinigen mag dan wel een eenvoudige opdracht lijken, er komt heel wat bij kijken. Een specialist maakt gebruik van speciale producten om vuiligheid, verkleuringen en stof weg te werken, zodat de vloer er weer als nieuw uitziet!

Advies en hulp van een parketteur, voor een prachtig resultaat

Het onderhoud van de parketvloer is dus een complexe opdracht met uiteenlopende aspecten. Vaak onderschatten mensen wat er allemaal bij komt kijken – tot ze effectief aan het werk beginnen. De hulp inroepen van een specialist is essentieel om het beste uit uw vloer te halen – en advies over wat u zelf kunt doen is natuurlijk mooi meegenomen! Parket schuren Amstelveen is de oplossing voor huishoudens of bedrijven die de uitstraling van hun pand willen verbeteren, terwijl ook de leefbaarheid en zelfs de veiligheid een niveau hoger worden getild! Wij zijn ook werkzaam als Parket Schuren Almere.

 

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu