Visgraat vloer schuren

Laat uw visgraat vloer schuren en lakken door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn visgraat vloer schuren?

Een visgraat vloer mag voor veel mensen misschien wel niet zoveel zeggen, heel wat woningen zijn ermee uitgerust. Een dergelijke vloer biedt immers de perfecte balans tussen modern en klassiek, stijlvol en eenvoudig. Dat is dan ook waarom heel wat huishoudens en zelfs bedrijven ervoor kiezen!

Maar wat hout het onderhouden van zo’n vloer eigenlijk in? We weten allemaal dat, om een dergelijke parketvloer in goede conditie te houden, regelmatige controle en onderhoud essentieel zijn. Dat is immers bij elke voorziening in de woning van belang.

Parket onderhoud is een veelzijdige opdracht, één die het beste door een specialist wordt uitgevoerd. Op die manier is het resultaat niet enkel mooier, maar zal de vloer ook veel langer meegaan. Een van de meest toegepaste behandelingsmethodes is visgraat vloer schuren. Wat houdt dit precies in, wat zijn de voordelen ervan, en welke alternatieven zijn er? Allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

Visgraat vloer schuren: een unieke behandeling

Als u in Amstelveen woont en uw parket schuren Amstelveen lijkt een ingewikkelde opdracht die u niet alleen kunt doen – dan heeft u waarschijnlijk gelijk! Een visgraat vloer schuren is daarbij nog een stukje ingewikkelder, juist door de manier waarop de tegels van de vloer liggen. Er moet extra aandacht besteed worden aan kleine details, zoals hoekjes van tegels, en voegen, teneinde een mooi resultaat te verkrijgen.

Laat uw uw parket schuren Amstelveen door een specialist, dan vormt dit echter geen enkel probleem. Een visgraat vloer schuren vereist dan wel een nauwkeurige aanpak en heel wat tijd, dankzij een parketteur is het werkje in geen tijd gedaan. De voordelen van een professionele aanpak:

De vloer is tot in de puntjes afgewerkt

 

Een visgraat vloer schuren is een opdracht waar heel wat tijd en aandacht voor details voor nodig zijn. Dat is precies wat een specialist u kan bieden. Dankzij het gebruik van kwalitatief materiaal en een oog voor detail worden alle oneffenheden in uw vloer voorzichtig weggewerkt. Het resultaat is een vloer die er zelfs van dichtbij perfect uitziet!

De vloer zal veel langer meegaan

Het spreekt voor zich dat een visgraat vloer schuren ervoor zorgt dat deze langer meegaat. Zeker als u het werk door een specialist laat doen kunt u daarvan op aan. De ervaring, kennis en inzicht van een specialist garanderen dat alle mogelijke zwakke punten van de vloer worden versterkt (zoals uitstekende deeltjes en beschadigen aan de hoeken). Het gevolg is dat de vloer minder vatbaar is voor beschadiging op de lange termijn.

Een specialist werkt snel

Tenslotte werkt een specialist erg snel, waardoor u uw dagelijkse bezigheden dus niet al te veel moet aanpassen aan het werk. In een kwestie van 1 of 2 dagen is de vloer geschuurd (afhankelijk van de oppervlakte en ernst van de schade). En dat maakt het natuurlijk eenvoudiger om een dergelijk werk in te plannen!

Een vloer schuren vraagt meer tijd, energie en inzicht dan de meesten beseffen – maar dankzij de hulp van een specialist komt het hoe dan ook tot een goed einde. Doe beroep op een ervaren parketteur en til het niveau van uw visgraat vloer hoger! Wij zijn ook eigenaar van Parket Schuren Almere.

Aanvullende behandelingen bij parket schuren Amstelveen

Een dergelijke vloer schuren is vaak nog maar één stap in de richting van een volledig afgewerkt parket. Soms is er nood aan een extra behandeling om zowel de duurzaamheid als de uitstraling van de vloer te verbeteren. Wat kan een parketteur u nog bieden? Wij doen veel opdrachten voor Huis Verhuren Amstelveen

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu