Schuur Expert uw parketvloer specialist

Visgraat vloer schuren

Parketvloer laten schuren?

Visgraat vloer schuren?

Een visgraat vloer mag voor veel mensen misschien wel niet zoveel zeggen, heel wat woningen zijn ermee uitgerust. Een dergelijke vloer biedt immers de perfecte balans tussen modern en klassiek, stijlvol en eenvoudig. Dat is dan ook waarom heel wat huishoudens en zelfs bedrijven ervoor kiezen!

Maar wat hout het onderhouden van zo’n vloer eigenlijk in? We weten allemaal dat, om een dergelijke parketvloer in goede conditie te houden, regelmatige controle en onderhoud essentieel zijn. Dat is immers bij elke voorziening in de woning van belang.

Parket onderhoud is een veelzijdige opdracht, één die het beste door een specialist wordt uitgevoerd. Op die manier is het resultaat niet enkel mooier, maar zal de vloer ook veel langer meegaan. Een van de meest toegepaste behandelingsmethodes is visgraat vloer schuren. Wat houdt dit precies in, wat zijn de voordelen ervan, en welke alternatieven zijn er? Allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

Parket schuren en waxen

Visgraat vloer schuren: een unieke behandeling

Als u in Amstelveen woont en uw parket schuren Amstelveen lijkt een ingewikkelde opdracht die u niet alleen kunt doen – dan heeft u waarschijnlijk gelijk! Een visgraat vloer schuren is daarbij nog een stukje ingewikkelder, juist door de manier waarop de tegels van de vloer liggen. Er moet extra aandacht besteed worden aan kleine details, zoals hoekjes van tegels, en voegen, teneinde een mooi resultaat te verkrijgen.

Laat uw uw parket schuren Amstelveen door een specialist, dan vormt dit echter geen enkel probleem. Een visgraat vloer schuren vereist dan wel een nauwkeurige aanpak en heel wat tijd, dankzij een parketteur is het werkje in geen tijd gedaan. De voordelen van een professionele aanpak:

De vloer is tot in de puntjes afgewerkt

Een visgraat vloer schuren is een opdracht waar heel wat tijd en aandacht voor details voor nodig zijn. Dat is precies wat een specialist u kan bieden. Dankzij het gebruik van kwalitatief materiaal en een oog voor detail worden alle oneffenheden in uw vloer voorzichtig weggewerkt. Het resultaat is een vloer die er zelfs van dichtbij perfect uitziet!

De vloer zal veel langer meegaan

Het spreekt voor zich dat een visgraat vloer schuren ervoor zorgt dat deze langer meegaat. Zeker als u het werk door een specialist laat doen kunt u daarvan op aan. De ervaring, kennis en inzicht van een specialist garanderen dat alle mogelijke zwakke punten van de vloer worden versterkt (zoals uitstekende deeltjes en beschadigen aan de hoeken). Het gevolg is dat de vloer minder vatbaar is voor beschadiging op de lange termijn.

Een specialist werkt snel

Tenslotte werkt een specialist erg snel, waardoor u uw dagelijkse bezigheden dus niet al te veel moet aanpassen aan het werk. In een kwestie van 1 of 2 dagen is de vloer geschuurd (afhankelijk van de oppervlakte en ernst van de schade). En dat maakt het natuurlijk eenvoudiger om een dergelijk werk in te plannen!

Een vloer schuren vraagt meer tijd, energie en inzicht dan de meesten beseffen – maar dankzij de hulp van een specialist komt het hoe dan ook tot een goed einde. Doe beroep op een ervaren parketteur en til het niveau van uw visgraat vloer hoger! Wij zijn ook eigenaar van Parket Schuren Almere.

Aanvullende behandelingen bij parket schuren Amstelveen

Een dergelijke vloer schuren is vaak nog maar één stap in de richting van een volledig afgewerkt parket. Soms is er nood aan een extra behandeling om zowel de duurzaamheid als de uitstraling van de vloer te verbeteren. Wat kan een parketteur u nog bieden? 

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

  • Krassen en deukjes in uw parketvloer
  • Kleurverschillen door zonlicht
  • Tijd voor andere uitstraling of kleur
  • Bij (water)schade aan uw houten vloer
  • Bij uitbreiding van uw houten vloer
  • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheidend op 5 punten;
Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Kom met mij in contact

Vragen over parket schuren?

Ik leg u graag uit wat onze behandeling parket schuren inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen.