Parket reinigen

Laat uw parket reinigen door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket reinigen

Parket reinigen

Parket reinigen is meestal niet zo’n ingewikkelde opdracht, ten minste als u er goed zorg voor draagt. Merkt u op dat er zich slijtage, verkleuringen of andere problemen voordoen, dan is het belangrijk advies of hulp van een specialist in te winnen. Deze weet immers precies wat u kunt doen, of wat hijzelf moet doen om de levensduur en kwaliteit van de vloer weer te verbeteren.

Vaak vraagt men zich echter af waarom beroep doen op een parketteur nu zo belangrijk is. Het is een feit dat regelmatig onderhoud heel wat problemen kunnen voorkomen. Maar dan nog is het een kwestie van tijd of ongeluk voor er zich échte schade voordoet, die u niet zelf kunt herstellen!

Kiezen voor parket schuren en reinigen

Parket schuren reinigen is waarschijnlijk een van de beste methodes om slijtage oneffenheden en verkleuringen uit het oppervlak van de vloer te verwijderen. Om tot een goed resultaat te komen is het echter belangrijk dat u op een specialist vertrouwt.

Maar volstaat onderhoud en schoonmaken met water dan niet om verkleuringen en vuil te verwijderen? Eigenlijk niet, en wel om verschillende redenen. Als u uw vloer immers zelf enkel met water schoonmaakt, dan worden alle van nature aanwezige oliën uit het parket verwijderd. Hierdoor droogt de vloer op de lange termijn uit, waardoor de reeds aanwezige vlekken nog dieper doordringen in het hout. Laat u de vloer door een parketteur reinigen met een speciaal product die het hout tegelijkertijd voedt én afschermt tegen vet en vuil, dan gebeurt dit echter niet!

Parket schuren en reinigen kan natuurlijk op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van de vloer zelf, uw voorkeur en de ernst van de schade of verkleuringen. Hoe dan ook is het een doeltreffende methode om de feel en look van uw parket meteen een extra dimensie te geven.

 

Uw parket schuren Amstelveen: méér dan gewoon parket schuren en reinigen

Natuurlijk zou een specialist geen specialist zijn als hij ook geen andere methodes zou kunnen hanteren om uw vloer te herstellen of te onderhouden. Het parket reinigen is dan wel een goede manier om oppervlakte verkleuringen en vocht te verwijderen, het is lang niet de enige mogelijkheid:

 

Parket schuren en olien

Deze aanpak houdt in dat de vloer na het schuren bewerkt wordt met olie, die na het aanbrengen minstens 24 uur moet drogen. De olie beschermt de vloer optimaal tegen vuil en vocht, en geeft hem daarbij een elegante look.

 

Parket schuren en lakken

Bij het lakken worden de beschermende lagen in verschillende stappen aangebracht. Daarbij wordt de vloer nét voor het aanbrengen van de laatste laag nog eens gepolijst. Het resultaat is een parketvloer die modern oogt en langdurig beschermd is tegen vuil, vocht en slijtage.

 

Parket schuren en waxen

Ten slotte is het ook mogelijk om uw vloer te laten waxen. Het voordeel hiervan is dat de wax tot diep in het hout doordringt, waardoor hij langdurig wordt beschermd. Vooral als het parket intensief gebruikt wordt is dit een goede optie. Ook bij waxen is het belangrijk dat het product kan uitdrogen, tot 36 uur. Het is dan ook afgeraden om binnen die tijdsperiode water te gebruiken op de vloer!

Of u nu kiest voor parket schuren en olienparket schuren en lakken of parket schuren en waxen, elke aanpak garandeert een duurzaam en mooi resultaat. Elk onderhoud bij parket schuren Amstelveen wordt met de nodige nauwkeurigheid, materiaal en producten aangepakt, zodat u nog veel en lang van uw parket kunt genieten.

 

Vertrouw op ervaring en professionele kennis voor uw parketvloer

Niets is zo waardevol als de kennis, inzichten en ervaring van een gespecialiseerd parketteur. Het team bestaat dan ook uit 5 professionele parketteurs, die reeds 20 jaar ervaring achter de boeg hebben. Daarbij wordt enkel gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal en bewerkingsproducten. Op die manier wordt het resultaat nog mooier en duurzamer en krijgt u dus waarde voor uw geld!

Parket schuren en reinigen is daarbij een van de beste aanpakken die het team u kan bieden, en wel omdat in relatief korte tijd en met weinig middelen en mooi resultaat bereikt kan worden. Voor meer informatie over parket schuren en reinigen in Amstelveen, bekijk de uitgebreide dienstverlening! Verder doen wij ook parket schuren Almere, voor mee info kunt bellen of mailen.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

 

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu