vloer schuren

Laat uw vloer schuren en lakken door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket schuren?

 

Wilt u uw vloer schuren? Verdiep u dan zeker in onze mogelijkheden!

Als u heeft besloten om uw parketvloer prachtig te laten opknappen zijn er aardig wat opties. Uiteraard is de eerste stap de vloer laten schuren. Het meest handige is om dit te laten doen door ervaren en deskundige vakmensen. Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller staan wij klaar om ook bij u aan de slag te gaan. Onze zes parketteurs hebben alles in huis om de parketvloer in uw woning of bedrijfspand weer als nieuw te maken. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht wanneer u uw parketvloer stofvrij wilt laten schuren.
Als het parket eenmaal geschuurd is wilt u natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van uw opgeknapte vloer en daarom wordt er een beschermende laag over aangebracht. Dit kan met olie, lak of wax. Iedere afwerking heeft zijn eigen voordelen en zorgt voor een eigen look. Uiteraard bent u geheel vrij om hierin uw eigen keuze te maken. Kunt u toch wel wat advies gebruiken? Onze parketteurs zijn u graag van dienst!

Zelf aan de slag gaan of toch maar een professional inschakelen?

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf de vloer te schuren. Hiervoor huren ze dan een schuurmachine, maar meestal weten ze niet precies hoe hij werkt en hoe het apparaat bijvoorbeeld moet worden ingesteld voor specifiek hun parketvloer. Bovendien is het grootste gedeelte van een parketvloer wel met de machine te schuren, maar voor het onderhoud aan de zijkanten is toch echt nog een ander apparaat nodig. Wat leek op een poging om eenvoudig wat geld te besparen kan daardoor soms regelrecht op een fiasco uitlopen. Niet alleen is men in dit geval veel geld kwijt aan huur en borg voor de apparaten, ook kan een verkeerd ingestelde schuurmachine zorgen voor beschadigingen aan de parketvloer. Natuurlijk zit u hier beslist niet op te wachten en wilt u juist voor een duidelijke prijs een net resultaat bereiken. Om deze reden raden wij dan ook ten zeerste aan om in zee te gaan met ervaren en deskundige parketteurs. Zij weten precies waar ze mee bezig zijn en kiezen voor iedere vloer de juiste instellingen en het passende schuurmateriaal.

Hoe wilt u dat u vloer er na de behandeling uit komt te zien?

Voordat u de keuze maakt welke finish u na het parket schuren wilt laten aanbrengen, is het goed om voor uzelf duidelijk te hebben welk effect u graag op uw vloer zou willen terugzien. Houdt u bijvoorbeeld van een mooie mat afgewerkte vloer of prefereert u juist een prachtige glanzende parketvloer? Het fijne aan de diverse opties die er zijn is dat vrijwel alles wat u voor uw parket wenst mogelijk is. Onze parketteurs kunnen voor u het parket schuren en lakken, het parket schuren en olien of juist uw parket schuren en waxen. Hierbij is het goed om te weten dat iedere methode een zeer goede is. Alle varianten van afwerking zorgen voor een optimale bescherming van uw geschuurde vloer. Doorslaggevend is de uitstraling die u er mee wilt bereiken. Hieronder nemen we de verschillende opties graag met u door.

Parket schuren en lakken kan in vele soorten

Wanneer u kiest voor de vloer schuren en u uw parket vervolgens wil laten lakken kunt u kiezen uit een aantal verschillende soorten. Iedere lakvariant zorgt voor een ander effect. De één geeft bijvoorbeeld een uiterst glanzend effect aan uw parketvloer, terwijl de ander juist een zeer matte look creëert. Door de toevoeging van een laklaag na het schuren van uw parketvloer ontstaat een goede beschermlaag, waardoor het parket beter bestand is tegen vuil en stof. Met parket schuren en lakken is het parket onderhoud bovendien heel gemakkelijk.

Gaat u voor een matte look? Kies voor parket schuren en olien!

Een matte uitstraling van uw vloer kan uitstekend worden bereikt met parket schuren en olien. Na de vloer schuren wordt er een nette olielaag aangebracht op het parket. Hierbij let de parketschuurspecialist er natuurlijk op dat er geen overdaad aan olie wordt gebruikt, wat immers juist voor een superglanzende vloer zou zorgen. Bij een geoliede vloer blijven de prachtige houtnerven in het parket uitstekend zichtbaar, wat er natuurlijk schitterend uitziet. Nog een voordeel van een behandeling met olie is dat u de keuze heeft uit verschillende kleuren. Op deze manier kunt u vrij eenvoudig een ander tintje aan uw bestaande parketvloer brengen. Zo past u uw vloer helemaal aan uw wensen van nu aan!

Voor een glanzende tot mat glanzende vloer is parket schuren en waxen ideaal

Weet u al precies hoe u parket er uit moet komen te zien en is dat een mat glanzende of normaal glanzende vloer? Dan raden we u de optie van het parket schuren en waxen aan. Net als bij onder meer het olien zijn er ook bij het waxen van uw vloer meerdere opties met betrekking tot de kleur. Zo kunnen onze parketteurs voor u precies de kleurnuance op uw vloer aanbrengen die u wenst. Uw parket schuren en voorzien van een waxlaag is een erg mooie optie wanneer u een hardhouten vloer heeft, maar ook op andere soorten houten vloeren is het effect erg mooi. Verder brengt ook de wax een beschermende laag over uw parket aan. Zo ziet uw vloer er ook lang nadat u hem heeft laten schuren nog prachtig uit.

Door parket reinigen zorgen dat uw opgeknapte parketvloer mooi blijft

De vloer schuren en behandelen met lak, olie of wax is één ding, maar om het zo mooi mogelijk te houden is uw parket reinigen onontbeerlijk. Daarom raden we u aan om uw vloer regelmatig, waar mogelijk dagelijks, schoon te maken met bijvoorbeeld een stofzuiger met een parketborstel of met een bezem. Op deze manier krijgen vuil, stof en zand geen kans om zich in de vloer te nestelen en zelfs krassen te veroorzaken. Ook heeft parket onderhoud nodig. Breng hiervoor circa één keer per jaar een nieuw laagje olie of wax aan.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu