Schuur Expert uw parketvloer specialist

Parketvloer schuren

Parketvloer laten schuren?

Parketvloer schuren

Een comfortabele woning creëren is niet altijd een eenvoudige opdracht, zeker als u wilt dat alles perfect bij elkaar past! Natuurlijk is het eveneens belangrijk dat de voorzieningen in de woning functioneel en duurzaam zijn, veiligheid garanderen en gewoon bijdragen aan het comfort van de woning zelf. Een parketvloer schuren is hoe dan ook een van de beste manieren om dat te doen. Zij die reeds over zo’n vloer beschikken weten hoe waardevol parket is, zowel bij het creëren van een comfortabele woning als één die gezelligheid en warmte uitstraalt. Niettemin is het aankopen van een parketvloer die goed bij de woning past nog maar het begin van het verhaal. Het is minstens even belangrijk om deze op de juiste momenten, en op de juiste manier, te onderhouden. Parket onderhoud is iets waar veel mensen te weinig aandacht aan besteden, met alle gevolgen van dien. Als u in Amstelveen woont en uw vloer in een nieuw jasje wilt steken, dan is parket schuren Amstelveen precies de oplossing voor u.

Parketvloer schuren

Het belang van de parketvloer schuren Amstelveen

De eenvoudigste manier om de kwaliteit en duurzaamheid van uw parketvloer te verbeteren is door deze te laten schuren door een specialist. De parketvloer schuren garandeert dat zowel de levensduur als de veiligheid van de vloer een niveau hoger worden getild. En dat heeft op zijn beurt positieve gevolgen voor de leefbaarheid van de woning!

Wat zijn nu de voordelen van parketvloer schuren?

1. De vloer gaat veel langer mee

Hoewel veel mensen denken dat een parketvloer niet door de tijd kan worden aangetast, is het tegendeel waar. Zeker als het gaat om een parket dat intensief wordt gebruikt, is het belangrijk er alles aan te doen om deze duurzamer te maken. Parketvloer schuren maakt dat mogelijk! Bij het schuren van een parket worden oneffenheden, versleten gedeeltes en beschadigingen weggewerkt. Hierdoor zal de vloer beter bestand zijn tegen verder schade en veroudering, waardoor hij langer meegaat!

2. Het parket past beter bij de woning 

Wat als u nu uw woning helemaal renoveert, maar de vloer blijft precies zoals hij is? Geen goed idee! De vloer laten schuren zorgt voor dat deze beter bij de rest van de woning past, of die nu klassiek of modern is ingericht. Het wegwerken van oneffenheden heeft immers een directe invloed op de uitstraling en sfeer die de vloer creëert. Als basis van de hele woning is het belangrijk dat uw parket in harmonie is met de inrichting, en dat wordt mogelijk als u uw parketvloer laat schuren!

3. De parketvloer schuren garandeert een perfect resultaat 

Tenslotte, en dit is misschien nog het belangrijkste, bent u zeker dat uw vloer tot in de kleinste details wordt gerenoveerd als u dit door een specialist laat doen. De parketvloer schuren is immers geen eenvoudige opdracht, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Advies en hulp van een expert zijn dan ook onmisbaar om het beste uit de vloer te halen!

De parketvloer schuren een stapje verder nemen

Natuurlijk is een parketvloer schuren vaak nog maar het begin van wat u kunt doen om deze nieuw leven in te blazen. Er bestaan nog tal van andere behandelingsmethodes die u de kans geven meer uit uw vloer – en dus ook uit uw woning – te halen. Wat kan een specialist u zoal bieden?

  • Het parket schuren en olien, waarbij na het schuren een beschermende olielaag op de vloer wordt aangebracht. Parket schuren en olien is vooral handig voor zij die de tint en kleur van hun parket zelf willen kunnen bepalen.
  • Het parket schuren en waxen. Bij parket schuren en waxen wordt de waxlaag in twee keer aangebracht, waardoor de vloer nog beter is beschermd tegen invloeden van buitenaf.
  • Het parket schuren en lakken. Het voordeel van parket schuren en lakken is dat het een fijne, moderne uitstraling heeft. Daarbij kunt u hierbij kiezen tussen verschillende graden glans, afhankelijk van uw voorkeur en de inrichting van de ruimte.
  • Parket reinigen. Het parket reinigen mag dan wel een eenvoudige opdracht lijken, er komt heel wat bij kijken. Een specialist maakt gebruik van speciale producten om vuiligheid, verkleuringen en stof weg te werken, zodat de vloer er weer als nieuw uitziet!

Advies en hulp van een parketteur, voor een prachtig resultaat

Het onderhoud van de parketvloer is dus een complexe opdracht met uiteenlopende aspecten. Vaak onderschatten mensen wat er allemaal bij komt kijken – tot ze effectief aan het werk beginnen. De hulp inroepen van een specialist is essentieel om het beste uit uw vloer te halen – en advies over wat u zelf kunt doen is natuurlijk mooi meegenomen! Parket schuren Amstelveen is de oplossing voor huishoudens of bedrijven die de uitstraling van hun pand willen verbeteren, terwijl ook de leefbaarheid en zelfs de veiligheid een niveau hoger worden getild! Wij zijn ook werkzaam als Parket Schuren Almere met een landelijke dekking onder de naar Schuur Expert.

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

  • Krassen en deukjes in uw parketvloer
  • Kleurverschillen door zonlicht
  • Tijd voor andere uitstraling of kleur
  • Bij (water)schade aan uw houten vloer
  • Bij uitbreiding van uw houten vloer
  • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheidend op 5 punten;
Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Kom met mij in contact

Vragen over parket schuren?

Ik leg u graag uit wat onze behandeling parket schuren inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen.