Parket schuren en lakken

Laat uw parket schuren en lakken door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket behandelen met lak?

Parket schuren en lakken

Zowel particuliere woningen als bedrijven hebben nood aan een omgeving die comfortabel, gezellig, functioneel en natuurlijk ook stijlvol is. Vaak wordt het belang van de vloer bij het bereiken van deze eigenschappen onderschat, maar niettemin heeft het een enorme impact op het resultaat. Een parketvloer is een van de populairste opties bij zowel huishoudens als ondernemingen, juist omdat het zoveel voordelen biedt. Naast een effen en moderne look, garandeert een parket vloer ook een optimale bescherming én een duurzame basis voor elke woning of bedrijf.

Parket schuren en lakken door Parket schuren Amstelveen

Natuurlijk komt bij een vloer die zoveel te bieden heeft, ook een zekere verantwoordelijkheid kijken. Heel veel mensen beseffen niet hoe belangrijk het is om de vloer in goede conditie houden – zeker als men er nog lang van wil genieten. Dat is precies waar parket renovatie en onderhoud hun intrede doen, en u heeft de kans daar meer uit te halen dankzij de hulp van een parketschuurspecialist.

Ontdek wat een expert parket schuren Amstelveen voor u kan betekenen, en til zowel het comfort als de duurzaamheid en stijl van uw parket vloer een niveau hoger!

Parket onderhoud van het hoogste niveau

Een van de meest toegepaste behandelingen bij parket onderhoud is parket schuren en lakken. Het schuren en lakken van een parket is een opdracht die, logischerwijs, uit twee afzonderlijke delen bestaat. Wat meer informatie over wat het inhoudt en welke voordelen deze aanpak biedt, is hier wel belangrijk als u er het beste uit wilt halen:

Stap 1: het parket controleren

De allereerste belangrijke stap bij parket schuren en lakken is de staat van de vloer controleren. Voor er effectief werken kunnen uitgevoerd worden, is het immers belangrijk te weten wat het probleem precies is. De parketspecialist gaat de vloer controleren op oneffenheden en slijtage, zodat hij later op de juiste manier te werk kan gaan.

Stap 2: Het parket schuren

Afhankelijk van de aanwezige schade zal de expert de vloer gaan schuren met een passende schuurmachine. Bij relatief kleine oneffenheden zal een fijner apparaat van toepassing zijn, terwijl een vloer die er erger aan toe is dan weer beter wordt behandeld met een grotere machine. De specialist gaat hoe dan ook zorgvuldig te werk om een mooi, duurzaam en effen resultaat te verkrijgen.

Stap 3: het parket lakken

De laatste stap bij parket schuren en lakken is het aanbrengen van de laklaag. Lak biedt als voordeel dat er een heel verfijnde, moderne look mee kan gecreëerd worden. De perfecte oplossing dus voor huishoudens die een iets verzorgdere en modernere stijl willen creëren! Daarbij is lak ook verkrijgbaar in uiteenlopende graden van glans:

– Matglans
– Zijdeglans
– Hoogglans

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, de rest van het interieur en de kleur van de vloer zal een andere glans van toepassing zijn. Op die manier wordt een harmonisch geheel gecreëerd in de woning of het bedrijfspand!

Parket schuren en lakken kan dus wel een eenvoudige opdracht klinken, niets is minder waar. Het gaat om een ingewikkeld taak die daarbij heel wat tijd vraagt, maar het resultaat is dan wel een parket vloer die mooi oogt, duurzaam is én perfect bij de stijl van de ruimte past.

Nog meer doeltreffende behandelingsmethodes bij de schuurspecialist

Natuurlijk is parket schuren en lakken niet de enige mogelijke behandeling van uw vloer. Een specialist in Amstelveen biedt naast parket schuren Amstelveen ook nog andere professionele aanpakken, afhankelijk van de vloer en de staat waarin deze zich bevindt. Een overzicht van de mogelijkheden:

Parket schuren en olien

Bij parket schuren en olien wordt de vloer eerst geschuurd, waarna een beschermende olielaag wordt aangebracht. Olie is eenvoudig te vermengen met kleurpigment, waardoor de look en feel van de vloer eenvoudig kan worden aangepast!

Parket schuren en waxen

Ook kunt u ervoor kiezen om de vloer na het schuren te laten waxen. Wax is een extra beschermende substantie, die in twee keer op de vloer wordt aangebracht. Op die manier worden zowel de binnen- als buitenzijde van de vloer optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Parket schuren en waxen is dus ideaal voor een vloer die intensief wordt gebruikt!

Parket reinigen

Tenslotte is het ook mogelijk om uw parket te laten reinigen. Vaak denken mensen dat het werk af is door het parket regelmatig te dweilen, maar om deze duurzamer te maken is het belangrijk af en toe grondiger te werk te gaan. Een specialist maakt gebruik van een speciale reinigingsproducten om alle vuiligheid, stof en zelfs verkleuringen te verwijderen!

Een betrouwbaar, professioneel team van ervaren parketteurs

Of u nu kiest voor parket reinigen, parket schuren en lakken of een andere aanpak, een professioneel inzicht en werkwijze zijn essentieel – zeker als u kwaliteit wilt voor uw geld. Parket onderhoud is een werk dat maar al te vaak wordt onderschat, onterecht; er komen immers heel wat ervaring, kennis en technisch inzicht bij kijken om het werk tot een goed einde te brengen!

Dankzij ruim 20 jaar ervaring en voldoende inzicht en kennis kan een team van 5 parketteurs u helpen méér te halen uit uw vloer. Daarbij wordt enkel gebruik gemaakt van het allerbeste materiaal, zodat de kwaliteit van het resultaat nog beter is. Parket schuren en alle bijkomende behandelingen worden op die manier niet langer een vervelende zaak, maar eerder een leuke bezigheid waarbij u zelf kunt ervaren hoe lonend het resultaat is. En dat maakt zowel wonen als werken in uw huis of bedrijfspand natuurlijk alleen maar aangenamer!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu