Parket schuren en waxen

Laat uw parket schuren en waxen door een erkend parketbedrijf  

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket behandelen met Wax?

Parket schuren en waxen

Een parketvloer: voor velen mag het misschien niet zo veel betekenen, terwijl anderen uit eigen ervaring zullen zeggen dat een dergelijke vloer alleen maar voordelen met zich meebrengt. Hoe dan ook is zeker dat een parket zowel op het vlak van comfort als duurzaamheid en stijl heel wat te bieden heeft, of het nu is voor een particuliere woning of voor een bedrijfspand.

Net zoals iedereen die over een dergelijke vloer beschikt weet dat er heel wat voordelen aan vasthangen, weet men ook dat de kwaliteit en duurzaamheid van parket van een aantal factoren afhangen. De beste manier om er het beste uit te halen (en dat te blijven doen), is door regelmatig het parket te laten onderhouden door een specialist.

Maar parket onderhoud gaat verder dan gewoon het dweilen ervan, of het afstoffen van de vloer. Er komt heel wat meer bij kijken, en dat is precies waar een specialist u bij kan helpen. Een overzicht van wat een parketteur u kan bieden, is hier wel op zijn plaats!

Parket schuren Amstelveen

Als u in Amstelveen woont en meer wilt halen uit uw parket, dan bent u bij een specialist aan het juiste adres. Parket schuren Amstelveen door een expert garandeert niet enkel een mooi resultaat, maar ook een vloer die erg lang meegaat. Het schuren van een parket klinkt dan wel een eenvoudige taak, toch is het tegendeel waar. Het is dan ook belangrijk dit werk door een specialist te laten uitvoeren teneinde een kwalitatief resultaat te bekomen!

Wat zijn nu de voordelen van parket schuren Amstelveen? Een vraag die een duidelijk antwoord verdient voor u de hulp van een specialist inroept! 

Het parket ziet er weer als nieuw uit

Eerst en vooral, en dit is het meest voor de hand liggende voordeel, zal de vloer er weer als nieuw uitzien. Juist doordat oneffenheden en uitstekende splinters en stukjes verwijderd worden, krijgt de vloer zijn egale karakter terug!

De vloer gaat veel langer mee

Naast uiterlijk zal echter ook de duurzaamheid van de vloer verbeteren. Zodra de vloer licht beschadigd is, is het risico op verdere schade immers zoveel groter. Een parket dat effen is zal minder snel beschadigd worden door invloeden van buitenaf, en dat is natuurlijk ook belangrijk!

De vloer ziet er moderner uit

Een van de belangrijkste redenen waarom veel huishoudens en bedrijven hun parketvloer laten renoveren, is omdat deze er dan moderner uitziet. Vooral in moderne en industriële inrichtingen biedt een strak, egaal uiterlijk alleen maar meerwaarde aan de look en feel van de ruimte. Laat u uw vloer door een ervaren parketteur schuren, dan kunt u daar dan ook zeker van zijn!

Parket schuren en waxen

Een andere veel toegepaste methode is parket schuren en waxen. Deze aanpak is vooral interessant omdat er een dubbel effect wordt bereikt, waardoor zowel de uitstraling als de levensduur van de vloer een niveau hoger worden getild. Wat houdt parket schuren en waxen nu precies in.

De vloer schuren

Bij parket schuren en waxen wordt de vloer eerst geschuurd, zodat het te bewerken oppervlak egaal en effen is. Als de wax immers op een ongestuurde vloer aangebracht zou worden, dan zou het resultaat niet egaal zijn. Het schuren van de vloer gebeurt met een speciale schuurmachine (fijn of grof), en garandeert dat alle oneffenheden en splinters weggewerkt worden!

De vloer waxen

De tweede stap bij parket schuren en waxen is het aanbrengen van de waxlaag zelf. Het voordeel van wax is dat het de vloer optimaal gaat beschermen tegen alle invloeden van buitenaf; van stof tot vuiligheid en de val van een stuk meubilair! Er wordt een laag aan de binnenkant van het parket aangebracht, alsook één aan de buitenkant. Op die manier is de vloer nog beter bestand tegen schade en veroudering.

Parket schuren en olien

Natuurlijk kan uw vloer na het schuren ook geolied worden. Parket schuren en olien is vooral een goede oplossing als u zelf nog invloed wilt kunnen hebben op de stijl en uitstraling van de vloer. Olie kan immers met kleuren vermengd worden, en biedt dus heel wat stijlmogelijkheden voor uiteenlopende inrichtingen!

Parket schuren en lakken

Vervolgens is het ook mogelijk om de vloer na het schuren te laten lakken. Parket schuren en lakken is specifiek voor die mensen die hun vloer een warme of frisse glans willen geven. Lak is immers een fijne behandelingsmethode die de vloer niet enkel beschermt, maar deze ook nieuwer en netter doet ogen.

Parket reinigen

Tenslotte kunt u uw vloer ook laten reinigen door een specialist. Dit gebeurt met een speciaal reinigingsproduct, zoals White Wash, dat aan de ene kant vuiligheid en verkleuring gaat wegwerken, maar de vloer toch intact laat. Parket reinigen is de perfecte behandeling als uw vloer aan een opkikker toe is, maar u niet al te grote werken wilt laten uitvoeren.

Beroep doen op een gespecialiseerd parketteur

Of u nu kiest voor parket schuren en waxen, of die gewoon wil laten reinigen met een professioneel product, vertrouwen op een specialist zal u op de korte én lange termijn alleen maar voordelen bieden. Dankzij de ruim 20 jaar ervaring van een team van 5 deskundige parketteurs worden het comfort, de look én levensduur van uw parket vloer bij elke behandeling een niveau hoger getild. En dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan de leefbaarheid, de gezelligheid én de uitstraling van de woning of het bedrijfspand!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu