Parket onderhoud Amstelveen

Laat uw parket onderhouden door een erkend parketbedrijf  

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket onderhouden?

Parket onderhoud

Het onderhouden van uw parket: het mag dan misschien niet de meest interessante zaak lijken, het is een integraal aspect bij het creëren van een comfortabele, aangename woning. Vaak onderschatten mensen (en bedrijven) hoe belangrijk een vloer is om het wonen en werken efficiënter te maken. We lopen er de hele dag op, en zonder zouden we niet ver komen.

Net zoals bij elk ander deel van de woning of het bedrijfspand verdient een vloer alle aandacht, en dat kan in de vorm van parket onderhoud. Parket onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw parketvloer mooier oogt en verzorgd is, maar ook dat hij op het vlak van veiligheid en duurzaamheid aan de verwachtingen voldoet.

Parket onderhoud omvat natuurlijk vele aspecten, en een duidelijk overzicht daarop is hier wel van belang. Op die manier weet u precies wat een specialist u kan bieden en kunt u nog meer halen uit uw vloer.

Parket onderhoud: een begrip met vele aspecten

Het parket onderhoud gaat verder dan gewoon het dweilen ervan – en dat is waar veel mensen in de fout gaan! Het is belangrijk om door middel van een professionele aanpak zowel de uitstraling als de levensduur en de kwaliteit van de vloer te verbeteren. Zeker als deze beschadigd of verouderd is.

Als u in Amstelveen woont en uw vloer comfortabeler, veiliger en duurzamer wilt maken, dan is parket schuren Amstelveen, en alle behandelingen die daarbij komen, de beste manier om dat te doen. Een overzicht:

Een stijlvolle vloer dankzij parket schuren en olien

Parket schuren en olien is een van de beste manieren om uw vloer beter te beschermen tegen schade en veroudering. De olielaag die wordt aangebracht zorgt er niet enkel voor dat het parket moderner en nieuwer oogt. Het zal ook de duurzaamheid van de vloer verbeteren.

Een moderne look creëren met parket schuren en lakken

Vervolgens zorgt het parket schuren en lakken ervoor dat de vloer een moderne uitstraling krijgt. Ook deze behandeling is erg populair, vooral bij huishoudens die de hele woning renoveren en het parket in een nieuw jasje willen steken. Afhankelijk van de stijl van de woning kunt u kiezen tussen matglans, zijdeglans of hoogglans.

Optimale bescherming door parket schuren en waxen

Een derde optie is het parket schuren en waxen, waarbij deze nog beter beschermd wordt tegen veroudering, verkleuring en schade. De wax dringt diep door tot in de vloer via de poriën, waardoor zelfs de binnenkant bestand is tegen slijtage. De ideale oplossing voor vloeren die snel aftakelen door intensief gebruik.

Het parket reinigen voor een frisse look

Tenslotte is het natuurlijk ook mogelijk om het parket te laten reinigen met een speciaal product. Afhankelijk van de aanwezige schade, het soort vloer en de ernst van verkleuringen of vuiligheid zal de specialist een ander product gebruiken. Op die manier ziet het parket er meteen als nieuw uit, en dat in een relatief korte tijd. Parket reinigen is de ideale behandeling als u uw vloer snel in een compleet nieuw jasje wilt steken!

Parket schuren Amstelveen, haal het beste uit uw parketvloer

Het spreekt voor zich dat het onderhoud van uw vloer al even belangrijk is als de aankoop ervan. Of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijfspand, comfort en efficiëntie staan altijd centraal bij een vloer. Beroep doen op een gespecialiseerd parketteur is dan ook de beste manier om die eigenschappen nog meer tot uiting te doen komen.

Parket onderhoud laten doen door een specialist lost vele voorkomende problemen met een dergelijke vloer op.

Een overzicht:

– Verkleuringen. Parket bestaat doorgaans uit natuurlijke materialen, waardoor verkleuringen kunnen optreden ten gevolge van vocht, veroudering, of andere factoren. Dit komt de look en feel van de vloer natuurlijk niet ten goede. Laat u uw parket door een specialist behandelen, dan zal dit probleem snel opgelost zijn.

De beste schuur apparatuur

– Oneffenheden. Parket onderhoud gebeurt heel vaak in de vorm van schuren. Het parket schuren gebeurt doorgaans met een speciale schuurmachine, en garandeert dat zowel kleine als grote oneffenheden weg worden gewerkt. Een taak die heel wat nauwkeurigheid en geduld vereist – en dus ook best door een specialist wordt gedaan!

– Beschadiging. Zeker als uw vloer intensief wordt gebruikt, of als hij te maken heeft gehad met acute beschadiging (bijvoorbeeld door de val een zwaar object), is het belangrijk deze te laten herstellen. Een specialist gaat nauwkeurig en professioneel te werk om uitstekende delen en kapotte stukjes te herstellen of effen te maken. Op die manier is de vloer niet alleen mooier, maar is hij ook veiliger!

Parketschuurspecialist

Parket renovatie door een specialist laten doen is essentieel om er het beste uit te halen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring verzorgt een team van parketteurs uw vloer op die manier dat hij een meerwaarde betekent voor uw woning of bedrijfspand. Onderhoud doen wij vaak voor Glaszetter Amsterdam.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu