Parket schuren

Parket Onderhoud

houten vloer reinigen of onderhoudsbeurt

Parket onderhoud

Het onderhouden van uw parket: het mag dan misschien niet de meest interessante zaak lijken, het is een integraal aspect bij het creëren van een comfortabele, aangename woning. Vaak onderschatten mensen (en bedrijven) hoe belangrijk een vloer is om het wonen en werken efficiënter te maken. We lopen er de hele dag op, en zonder zouden we niet ver komen.

Net zoals bij elk ander deel van de woning of het bedrijfspand verdient een vloer alle aandacht, en dat kan in de vorm van parket onderhoud. Parket onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw parketvloer mooier oogt en verzorgd is, maar ook dat hij op het vlak van veiligheid en duurzaamheid aan de verwachtingen voldoet.

Parket onderhoud omvat natuurlijk vele aspecten, en een duidelijk overzicht daarop is hier wel van belang. Op die manier weet u precies wat een specialist u kan bieden en kunt u nog meer halen uit uw vloer.

Parket onderhoud: een begrip met vele aspecten

Het parket onderhoud gaat verder dan gewoon het dweilen ervan – en dat is waar veel mensen in de fout gaan! Het is belangrijk om door middel van een professionele aanpak zowel de uitstraling als de levensduur en de kwaliteit van de vloer te verbeteren. Zeker als deze beschadigd of verouderd is.

Als u in Amstelveen woont en uw vloer comfortabeler, veiliger en duurzamer wilt maken, dan is parket schuren Amstelveen, en alle behandelingen die daarbij komen, de beste manier om dat te doen. Een overzicht:

Een stijlvolle vloer dankzij parket schuren en olien

Parket schuren en olien is een van de beste manieren om uw vloer beter te beschermen tegen schade en veroudering. De olielaag die wordt aangebracht zorgt er niet enkel voor dat het parket moderner en nieuwer oogt. Het zal ook de duurzaamheid van de vloer verbeteren.

Een moderne look creëren met parket schuren en lakken

Vervolgens zorgt het parket schuren en lakken ervoor dat de vloer een moderne uitstraling krijgt. Ook deze behandeling is erg populair, vooral bij huishoudens die de hele woning renoveren en het parket in een nieuw jasje willen steken. Afhankelijk van de stijl van de woning kunt u kiezen tussen matglans, zijdeglans of hoogglans.

Optimale bescherming door parket schuren en waxen

Een derde optie is het parket schuren en waxen, waarbij deze nog beter beschermd wordt tegen veroudering, verkleuring en schade. De wax dringt diep door tot in de vloer via de poriën, waardoor zelfs de binnenkant bestand is tegen slijtage. De ideale oplossing voor vloeren die snel aftakelen door intensief gebruik.

Parket onderhoud

Het parket reinigen voor een frisse look

Tenslotte is het natuurlijk ook mogelijk om het parket te laten reinigen met een speciaal product. Afhankelijk van de aanwezige schade, het soort vloer en de ernst van verkleuringen of vuiligheid zal de specialist een ander product gebruiken. Op die manier ziet het parket er meteen als nieuw uit, en dat in een relatief korte tijd. Parket reinigen is de ideale behandeling als u uw vloer snel in een compleet nieuw jasje wilt steken!

Parket schuren Amstelveen, haal het beste uit uw parketvloer

Het spreekt voor zich dat het onderhoud van uw vloer al even belangrijk is als de aankoop ervan. Of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijfspand, comfort en efficiëntie staan altijd centraal bij een vloer. Beroep doen op een gespecialiseerd parketteur is dan ook de beste manier om die eigenschappen nog meer tot uiting te doen komen.

Parket onderhoud laten doen door een specialist lost vele voorkomende problemen met een dergelijke vloer op.

Een overzicht:

– Verkleuringen. Parket bestaat doorgaans uit natuurlijke materialen, waardoor verkleuringen kunnen optreden ten gevolge van vocht, veroudering, of andere factoren. Dit komt de look en feel van de vloer natuurlijk niet ten goede. Laat u uw parket door een specialist behandelen, dan zal dit probleem snel opgelost zijn.

De beste schuur apparatuur

– Oneffenheden. Parket onderhoud gebeurt heel vaak in de vorm van schuren. Het parket schuren gebeurt doorgaans met een speciale schuurmachine, en garandeert dat zowel kleine als grote oneffenheden weg worden gewerkt. Een taak die heel wat nauwkeurigheid en geduld vereist – en dus ook best door een specialist wordt gedaan!

– Beschadiging. Zeker als uw vloer intensief wordt gebruikt, of als hij te maken heeft gehad met acute beschadiging (bijvoorbeeld door de val een zwaar object), is het belangrijk deze te laten herstellen. Een specialist gaat nauwkeurig en professioneel te werk om uitstekende delen en kapotte stukjes te herstellen of effen te maken. Op die manier is de vloer niet alleen mooier, maar is hij ook veiliger!

Parketschuurspecialist

Parket renovatie door een specialist laten doen is essentieel om er het beste uit te halen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring verzorgt een team van parketteurs uw vloer op die manier dat hij een meerwaarde betekent voor uw woning of bedrijfspand.

Praat met onze adviseur

Contact met

Paul Roland

085 1301 477

Paul is onze adviseur van de regio Amstelveen. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Paul Roland.

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze olie behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen