Parket schuren schiphol 

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Schiphol en omstreken

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Schiphol

 

Parket schuren Schiphol

Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw parketvloer? Dan komen onze ervaren parketteurs graag bij u langs om uw parketvloer een make-over te geven. Door uw vloer te schuren en vervolgens te oliën, te lakken of te waxen, geven wij de vloer een compleet nieuwe uitstraling. Ook voor parket schuren Schiphol bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom uw parket laten schuren?

Door uw parketvloer te laten schuren, verdwijnen alle beschadigingen in het materiaal. Denk hierbij aan oppervlakkige krassen, maar ook aan diepere krassen en zelfs deuken in de vloer. Ook kleurverschillen zijn niet meer zichtbaar na parket reinigen. En laat u uw vloer na het schuren in een andere kleur lakken, dan kunt u de vloer een geheel andere uitstraling geven.

Parket schuren en olien

 

Parket Schuren Amstelveen is al jaren gespecialiseerd in het parket schuren en olien. Door uw parket eerst te schuren, verdwijnen alle beschadigingen. Door de vloer vervolgens te behandelen met olie, straalt het parket weer als een nieuwe vloer. Parket schuren en olien wordt al binnen 1 dag gedaan.

 

 

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.
 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Expert geeft een deskundig advies

Parket schuren en lakken

U kunt er ook voor kiezen uw parket te laten lakken na het schuren. Ook na het lakken van uw geschuurde parketvloer, ziet de vloer er weer als nieuw uit. Parket schuren en lakken gebeurt binnen 1 dag, maar hierna moet de lak nog wel even opdrogen.

Parket schuren en waxen

Heeft u een parketvloer met hardwax bovenlaag? Dan komen wij graag bij u langs voor parket schuren en waxen. Hierbij wordt de oude bovenlaag verwijderd, om direct een nieuwe hardwax bovenlaag aan te brengen. Na het bezoek van onze parketteurs kan uw vloer weer vele jaren mee.

Parket Schuren Amstelveen: uw ervaren parketteur

Wij hebben al maar dan 20 jaar ervaring in het vak. Ons team bestaat uit vijf ervaren en zeer professioneel parketteurs, die er alles aan doen om uw vloer een complete make-over te geven. Zij gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent met het eindresultaat van parket schuren Schiphol.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u moet investeren in parket schuren Schiphol? Vraag dan gerust een offerte aan voor onze dienstverlening. Na het indienen van uw offerteaanvraag, krijgt u al binnen 2 minuten reactie. Gaat u akkoord met de offerte, dan komen wij snel bij u langs om uw vloer een grote beurt te geven.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, onze kosten of onze parketteurs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken voor parket schuren Schiphol, kunt u contact met ons opnemen. Wij zetten uw afspraak voor parket reinigen graag in onze agenda.

 

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Neem contact op

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Amstelveen te horgen krigen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu