Parket schuren Aalsmeer 

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Amstelveen en omstreken.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Aalsmeer ®

Uw parket wordt mooier dan ooit tevoren met parket schuren Aalsmeer

In veel woningen en bedrijfspanden is een prachtige parketvloer aanwezig. Dit is niet verwonderlijk, want dit type vloeren zorgt voor een prettige en comfortabele uitstraling aan werkelijk ieder pand. Daarnaast zijn parketvloeren gemakkelijk schoon te houden. Ook met het oog op hygiëne is parket daarom een perfecte keuze. Naast de gewone schoonmaakbeurt heeft uw parketvloer zo nu en dan ook behoefte aan het meer grondige parket reinigen en soms moet het parket zelfs opnieuw geschuurd worden. Is dit ook bij u in Aalsmeer nodig? Schakel dan direct het team van Parket Schuren Amstelveen in! U kunt dan rekenen op 20 jaar ervaring en een team van 5 enthousiaste en vakkundige parketteurs die met behulp van de beste apparatuur en materialen ook uw parketvloer weer formidabel renoveren.

Stofvrij uw parket schuren Aalsmeer

Sinds enige tijd maken onze parketteurs ook gebruik van stofzuigunits tijdens het parket schuren Aalsmeer. Deze units zuigen het stof dat bij het schuren vrijkomt gelijk op. Het stofvrij schuren maakt de werkomstandigheden voor ons team een stuk beter en ook voor onze klanten heeft het meerdere voordelen. Zo ondervinden mensen met een allergie geen hinder van het parket schuren en hoeft er naderhand veel minder schoongemaakt te worden.

Optie 1: Uw parket schuren en olien

Gaat u voor een parketvloer die er bijzonder natuurlijk en mooi mat uitziet? Kies dan voor het parket schuren en olien. U heeft een ruime keuze aan lichte en donkere kleuren en bepaalt uiteraard helemaal zelf welke variant de parketteurs voor u aanbrengen bij het parket schuren Aalsmeer.

Optie 2: Uw parket schuren en lakken

Vindt u het mooier om voor parketlak te gaan dan heeft u ook hier meerdere opties. Ga bijvoorbeeld voor een schitterende glanzende lak of juist een heerlijke mat ogende gelakte vloer. Waar u ook voor kiest, met parket schuren en lakken is uw vloer weer helemaal netjes bijgewerkt en klaar om weer jarenlang mee te gaan.

Optie 3: Uw parket schuren en waxen

Als u graag de voordelen van parketlak en parketolie met elkaar combineert is parket schuren en waxen misschien wel de ideale keuze. Bij deze behandeling wordt uiteraard de hele vloer met de hardwax afgewerkt. Ontstaan er op een later moment lokaal nog enkele plekjes? Dan kunt u deze heel eenvoudig plaatselijk met een beetje vloerwax behandelen.

 

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.
 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Expert geeft een deskundig advies

Moet alleen de beschermlaag van uw vloer vervangen worden? Kies dan voor parket reinigen

Als alleen de bovenste laag van uw parket vervuild is, maar er verder geen krasjes, deukjes of verkleuringen in uw vloer zijn ontstaan is het grondig reinigen voldoende. Op een delicate wijze wordt deze bovenlaag dan schoongemaakt en van de oude beschermlaag ontdaan. Zodra de hele vloer schoon is brengen onze parketteurs een geheel nieuwe beschermende laag aan van parketolie, parketwax of parketlak.

Geeft parket schuren Aalsmeer door een specialist wel echt een beter resultaat dan wanneer ik het zelf doe?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag heel eenvoudig. Natuurlijk kunt u bij verschillende verhuurbedrijven terecht voor een schuurmachine, maar omdat u waarschijnlijk niet heel bekend bent met het apparaat en het doorgaans ook niet goed is afgesteld wordt het gewenste resultaat niet bereikt. In sommige gevallen kan het zelf schuren zelfs tot ernstige beschadigingen aan uw parketvloer leiden! Om dit nu te voorkomen raden wij u ten zeerste aan een gespecialiseerd parketbedrijf in de arm te nemen. Onze parketteurs zorgen gegarandeerd voor een prachtige gerenoveerde parketvloer bij u op locatie.

Hoeveel tijd neemt het parket schuren Aalsmeer in beslag?

Die tijd die nodig is om uw parketvloer volledig en egaal te schuren is afhankelijk van meerdere factoren. Het spreekt voor zich dat bij een vloer met meer beschadigingen of verkleuringen ook meer tijd nodig is voor het parket schuren Aalsmeer. Daarnaast is de tijdsduur ook afhankelijk van het totale vloeroppervlak. De parketteurs van Parket Schuren Amstelveen kunnen u bij de eerste inspectie al wel vast een goede indicatie geven. Gemiddeld gezien kan er in één dag zo’n 50 tot 80 vierkante meter worden geschuurd. Zijn er meerdere parketteurs tegelijk aan het werk dan kan het natuurlijk nog veel sneller gaan.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Neem contact op

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Amstelveen te horgen krigen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu