Welkom bij Schuur Expert

Parket Schuren Legmeer

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houten vloeren. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie en advies opmaat.

Parket schuren

Olie behandeling

Parket schuren

Lak behandeling

Parket schuren

Wax behandeling

Uw parketvloer laten schuren?

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman.

 

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Uw parketvloer weer als nieuw

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket schuren gebeurt stofvrij

Uw parketvloer laten schuren?

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

 

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Uw parketvloer laten schuren?

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheidend op 5 punten;
Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket schuren gebeurt stofvrij
Parket schuren Alkmaar
Vloer herstel utrecht
Vloer leggen utrecht
Parket schuren

Parket schuren: het beste alternatief voor een nieuwe vloer

Meteen een nieuwe parketvloer kopen als je huidige vloer beschadigd is geraakt of slijtage vertoont? Dat is helemaal niet nodig. Parketschuren is dan namelijk een prima alternatief maar vooral een duurzame oplossing voor het kopen van een (dure) nieuwe vloer. Bovendien is na het parket schuren je vloer amper van een gloednieuwe vloer te onderscheiden, helemaal als je ook nog eens kiest voor parket schuren en olien, lakken of parket waxen. Behalve een als nieuw uitziende vloer, krijg je na het parket schuren ook deskundig advies op het gebied van parket reinigen en het onderhoud van uw vloer van Parket schuren Legmeer.

 

Parket reinigen

De parketvloer ziet er volgens u niet meer uit en toe aan onderhoud. Is de parketvloer een beetje of behoorlijk beschadigd dan is parket schuren zeker de moeite waard. Een belletje naar parket schuren Legmeer op dit gebied, is dan een logische, eerste stap. Wacht overigens niet te lang met die eerste stap, want hoe langer je wacht, hoe meer werkzaamheden er waarschijnlijk uitgevoerd moeten worden. Telefonisch krijgt u van de Adviseurs van parket schuren Amstelveen al heel veel informatie aan de hand van de door u doorgegeven informatie. Ze geven u eerste indicatie over de mogelijke behandeling en ook een schatting van de kosten. Bovendien wordt een afspraak gemaakt en zal een specialist van parket schuren Legmeer de vloer grondig inspecteren. De specialist weet dan al aan de hand van het telefoontje met welke vloer hij te maken krijgt, hoe de afwerking is en kan dus snel zijn kennersoog over de vloer laten gaan.

Parket schuren en lakken

Vervolgens is het een kwestie van de zaken op elkaar afstemmen. De specialist van Parket schuren Legmeer zal alle opties doornemen: van parket schuren en olien, parket schuren en lakken tot parket schuren en waxen. Uiteraard worden de bevindingen van de deskundige van parket schuren Legmeer naast uw wensen en (on)mogelijkheden gelegd en zo ontstaat een plan van aanpak. Uiteraard wordt ook een planning gemaakt zodat u precies weet wanneer parket schuren en waxen, parket reinigen of parket schuren en oliën precies op het programma staan.

Parket schuren Legmeer

Afspraak maken om uw parketvloer te schuren door Parket schuren Legmeer

Maak in 2 minuten een afspraak met onze adviseur van parket schuren Legmeer voor een vloerinspectie en het bepalen van de kleur en datum voor het uitvoeren voor het schuren en behandelen van uw vloer.

Parketrenovatie Alkmaar

Onze Expertise

Olie behandeling

Uw vloer 3x schuren en behandelen met olie bestaande uit 45 kleuren

Lak behandeling

Uw vloer 3x schuren en behandelen met 2k lak of titaanlak. 

Parket Renovatie

Uw vloer aanhelen na renovatie of schade herstellen. 

Schuur Expert

Een Expert geeft een deskundig advies

Parket schuren

Professioneel parket onderhoud: meer dan gewoon schuren

Voor de goede orde: belangrijke informatie voor de vakmensen van parket schuren Legmeer zijn zaken als de houtsoort, is er sprake van een vaste of zwevende vloer, hoe is de afwerking en is de vloer al eens eerder geschuurd of behandeld. Het spreekt voor zich dat ook de afwerking meegenomen wordt in het geheel.

Behalve deze praktische zaken, krijgt u van Parket schuren Legmeer ook advies over allerhande zaken die van belang zijn voor uw parketvloer. Ook worden beschermende lakken en oliën besproken en tegenwoordig kan ook gekozen worden voor Skylt. Deze lak geeft een natuurlijke, matte uitstraling.

Parket schuren Amstelveen

Parket schuren Legmeer: Stofvrij schuren?

De werkzaamheden dan. Uiteraard wordt uw vloer stofvrij geschuurd, wel zo prettig voor u en uw huis, maar zeker ook voor de medewerkers van parket schuren Legmeer. Het schuren en de andere behandelingen gebeurt in fases. Hoe meer uw vloer beschadigd is, hoe meer stappen er genomen moeten worden om tot een perfect resultaat te komen. Kiest u voor parketvloer lakken, dan zal er bovendien fijner geschuurd moeten worden dan wanneer u voor olie kiest. Uiteraard worden ook spijkers verwijderd en spijkergaatjes en andere gaatjes opgevuld. Indien nodig wordt er zelfs gefreesd. Reden? Slechts als het resultaat conform uw wensen is, is het team van specialisten tevreden. Eerder niet.

onderhoud uw parketvloer

Parket schuren en hard wax behandeling

Is ook dat in gereedheid, dan wacht nog de afwerking. Polijsten voor het lakken is een vanzelfsprekendheid en ook nu wordt u weer ingelicht over en betrokken bij zaken als vloerolie en hardwax. Deze materialen dienen na te zijn aangebracht namelijk eerst zo’n anderhalve dag te drogen. Dit heeft te maken met de noodzakelijke uitharding. Ook kunt u dan veertien dagen uw zo goed als nieuwe vloer niet met water reinigen.

Tenslotte krijgt u tips om de vloer ook echt mooi te houden. Dat kan vaak al door simpele ingrepen als het plakken van vilt onder poten van tafels, stoelen en kasten. Ook wordt altijd aangeraden inloopmatten bij de deuren te plaatsen. Zand is vaak de grootste boosdoener als het gaat om schade aan uw vloer. Ook krijgt u aanwijzingen over het stofvrij houden van de vloer en bestaat de optie om uw vloer periodiek te laten onderhouden.

Kortom: parket schuren is een meer dan uitstekend alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. Bovendien scheelt het nogal in uw portemonnee. In zee gaan met parket schuren Amstelveen is in zee gaan met erkende vakmensen; het bedrijf bestaat al twintig jaar en heeft een team met vijf parketteurs. Uiteraard weren deze specialisten met het best denkbare materiaal en de nieuwste apparatuur.

renovatie

Klanten

Tevreden klanten

beoordelingen

Rating

Google Reviews

Vloeren

Behandelt

2m aan vloeren geschuurd 

Geleverd werk

Onze afgeleverde projecten

Parket schuren en olien

Slaapkamers en hal schuren en behandelen met olie.

 

Vsigraat schuren en lakken

Woonkamer met visgraat vloer schuren en behandelen met lak.

 

Parketvloer onderhoud

Parketvloer polijsten en behendelen met een nieuwe olie laag

 

Visgraatparket lakken

Woonkamer met vsigraat parket schuren en behandelen met lak

 

Parketvloer lichter maken

Donkere parketvloer schuren en behandelen met blanke lak.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8

Wat onze klanten zeggen

Professioneel team

Geweldige service

“Toen wij over dit bedrijf te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

Geweldig werk

Blij met onze nieuwe vloer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

Uw houten vloer laten schuren?

Laat u door ons terug bellen

Geef uw naam, telefoonnummer en e-mail adres op. De datum en tijd waarop wij u kunnen terugbellen en wij nemen contact met u op.

MM slash DD slash JJJJ
Tijd
: