Parket schuren Legmeer 

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Legmeer en omstreken

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Legmeer 

Parket schuren: het beste alternatief voor een nieuwe vloer

Meteen een nieuwe parketvloer kopen als je huidige vloer beschadigd is geraakt of slijtage vertoont? Dat is helemaal niet nodig. Parketvloer schuren is dan namelijk een prima alternatief voor het kopen van een (dure) nieuwe vloer. Bovendien is na het parket schuren je vloer amper van een gloednieuwe vloer te onderscheiden, helemaal als je ook nog eens kiest voor parket schuren en olien of parket waxen. Behalve een als nieuw uitziende vloer, krijg je na het parket schuren ook deskundig advies op het gebied van parket reinigen en het onderhoud van uw vloer van Parket schuren Legmeer.

 

Parket reinigen

De vloer ziet er – volgens u- niet meer uit. Is een beetje of behoorlijk beschadigd. Een belletje naar de specialist op dit gebied: Parket schuren Legmeer, is dan een logische, eerste stap. Wacht overigens niet te lang met die eerste stap, want hoe langer je wacht, hoe meer werkzaamheden er waarschijnlijk uitgevoerd moeten worden. Telefonisch krijgt u van de specialisten van parket schuren Amstelveen al heel veel informatie aan de hand van de door u doorgegeven informatie. Ze geven u eerste indicatie over de mogelijke behandeling en ook een schatting van de kosten. Bovendien wordt een afspraak gemaakt en zal een specialist van parket schuren Legmeer de vloer grondig inspecteren. De specialist weet dan al aan de hand van het telefoontje met welke vloer hij te maken krijgt, hoe de afwerking is en kan dus snel zijn kennersoog over de vloer laten gaan.

 

Parket schuren en lakken

Vervolgens is het een kwestie van de zaken op elkaar afstemmen. De specialist van Parket schuren Legmeer zal alle opties doornemen: van parket schuren en olien, parket schuren en lakken tot parket schuren en waxen. Uiteraard worden de bevindingen van de deskundige van parket schuren Legmeer naast uw wensen en (on)mogelijkheden gelegd en zo ontstaat een plan van aanpak. Uiteraard wordt ook een planning gemaakt zodat u precies weet wanneer parket schuren en waxen, parket reinigen of parket schuren en oliën precies op het programma staan.

 

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.
 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Expert geeft een deskundig advies

Amstelveen

Voor de goede orde: belangrijke informatie voor de vakmensen van parket schuren Amstelveen zijn zaken als de houtsoort, is er sprake van een vaste of zwevende vloer, hoe is de afwerking en is de vloer al eens eerder geschuurd of behandeld. Het spreekt voor zich dat ook de afwerking meegenomen wordt in het geheel.

Behalve deze praktische zaken, krijgt u van Parket schuren Legmeer ook advies over allerhande zaken die van belang zijn voor uw parketvloer. Ook worden beschermende lakken en oliën besproken en tegenwoordig kan ook gekozen worden voor Skylt. Deze lak geeft een natuurlijke, matte uitstraling.

 

Stofvrij

De werkzaamheden dan. Uiteraard wordt uw vloer stofvrij geschuurd, wel zo prettig voor u en uw huis, maar zeker ook voor de medewerkers van parket schuren Legmeer. Het schuren en de andere behandelingen gebeurt in fases. Hoe meer uw vloer beschadigd is, hoe meer stappen er genomen moeten worden om tot een perfect resultaat te komen. Kiest u voor parketvloer lakken, dan zal er bovendien fijner geschuurd moeten worden dan wanneer u voor olie kiest. Uiteraard worden ook spijkers verwijderd en spijkergaatjes en andere gaatjes opgevuld. Indien nodig wordt er zelfs gefreesd. Reden? Slechts als het resultaat conform uw wensen is, is het team van specialisten tevreden. Eerder niet.

 

Hardwax

Is ook dat in gereedheid, dan wacht nog de afwerking. Polijsten voor het lakken is een vanzelfsprekendheid en ook nu wordt u weer ingelicht over en betrokken bij zaken als vloerolie en hardwax. Deze materialen dienen na te zijn aangebracht namelijk eerst zo’n anderhalve dag te drogen. Dit heeft te maken met de noodzakelijke uitharding. Ook kunt u dan veertien dagen uw zo goed als nieuwe vloer niet met water reinigen.

Tenslotte krijgt u tips om de vloer ook echt mooi te houden. Dat kan vaak al door simpele ingrepen als het plakken van vilt onder poten van tafels, stoelen en kasten. Ook wordt altijd aangeraden inloopmatten bij de deuren te plaatsen. Zand is vaak de grootste boosdoener als het gaat om schade aan uw vloer. Ook krijgt u aanwijzingen over het stofvrij houden van de vloer en bestaat de optie om uw vloer periodiek te laten onderhouden.

Kortom: parket schuren is een meer dan uitstekend alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. Bovendien scheelt het nogal in uw portemonnee. In zee gaan met parket schuren Amstelveen is in zee gaan met erkende vakmensen; het bedrijf bestaat al twintig jaar en heeft een team met vijf parketteurs. Uiteraard weren deze specialisten met het best denkbare materiaal en de nieuwste apparatuur.

 

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Neem contact op

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Amstelveen te horgen krigen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu