Welkom bij Schuur Expert

Parket Schuren Bovenkerk

Schuur Expert dé specialist in het schuren van houten vloeren. Heeft u een opdracht neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende vloerinspectie en advies opmaat.

Parket schuren

Olie behandeling

Parket schuren

Lak behandeling

Parket schuren

Wax behandeling

Uw parketvloer laten schuren?

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman.

 

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Uw parketvloer weer als nieuw

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket schuren gebeurt stofvrij

Uw parketvloer laten schuren?

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

 

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Uw parketvloer laten schuren?

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheidend op 5 punten;
Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket schuren gebeurt stofvrij
Parket schuren Alkmaar
Vloer herstel utrecht
Vloer leggen utrecht
Parket schuren

Parket schuren Bovenkerk

Elk parket is anders, maar toch hebben ze allemaal onderhoud nodig, of het nu gaat om een parketvloer in een particuliere woning of een bedrijfspand. Het is duidelijk dat een parketvloer bijdraagt aan de uitstraling en feel van de woning of het gebouw, maar dat kan enkel zo blijven als het regelmatig wordt onderhouden! Schakel voor deze klus een parketteur in van parket schuren Bovenkerk.

Laat uw parket schuren door een specialist als parket schuren Bovenkerk!

Het parket schuren en behandelen met olie, lak of wax is hiervoor een van de beste opties die er zijn, en wel om verschillende redenen. Als u het meeste uit uw vloer en dus ook uit uw woning wilt halen, dan is professionele hulp van een parketteur zoals parket schuren Bovenkerk essentieel. De voordelen van parket schuren Bovenkerk reiken immers ver:

1 De vloer oogt verzorgder

Niets zo slordig als een vloer die vol oneffenheden zit en uitstekende splinters. Dankzij een speciale schuurmachine gaat de specialist deze nauwkeurige verwijderen met een effen, mooie vloer als resultaat!

2 De vloer gaat langer mee

Daarbij zal ook de levensduur van de vloer verbeteren als u deze laat schuren. Zeker als het gaat om een oude vloer die al heel wat te verduren heeft gehad, is dit een goede optie. Het gladde, effen oppervlak zal veel minder snel beschadigd worden!

3 De vloer kan aan de look van de ruimte aangepast worden

Daarbij biedt parket schuren Bovenkerk het voordeel dat u zelf kunt kiezen hoe de vloer eruit zal zien. Dit kan dankzij de vele behandelingsmethodes, die in onderstaand overzicht worden uiteengezet!

Parket schuren Bovenkerk

Afspraak maken om uw parketvloer te schuren door Parket schuren Bovenkerk

Maak in 2 minuten een afspraak met onze advieseur van parket schuren Bovenkerk voor een vloerinspectie en het bepalen van de kleur en datum voor het uitvoeren voor het schuren en behandelen van uw vloer.

Parketrenovatie Amstelveen

Onze Expertise

Olie behandeling

Uw vloer 3x schuren en behandelen met olie bestaande uit 45 kleuren

Lak behandeling

Uw vloer 3x schuren en behandelen met 2k lak of titaanlak. 

Parket Renovatie

Uw vloer aanhelen na renovatie of schade herstellen. 

Schuur Expert

Een Expert geeft een deskundig advies

Parket schuren

Professioneel parket onderhoud: meer dan gewoon schuren

Een parket schuren biedt dus heel wat voordelen, maar het is niet de enige optie. Een specialist zal na het schuren een opvolgende behandeling uitvoeren, afhankelijk van de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen:

– Parket schuren en olien, waarbij de vloer wordt behandeld met een olielaag. Dit heeft als voordeel dat de vloer goed beschermd is tegen vuiligheid en beschadigingen. Parket schuren en olien houdt wel in dat de vloer naderhand niet meteen met water mag worden behandeld!

– Parket schuren en lakken, waarbij de laklaag eveneens zorgt voor een goede bescherming van het parket. Lak is in verschillende glanzen verkrijgbaar.

– Parket schuren en waxen. Wax dringt tot diep in het hout door en dat garandeert een nog betere bescherming van de vloer. De ideale oplossing voor vloeren die intensief worden gebruikt, of waar zware meubelstukken op staan!

– Parket reinigen. Hierbij maakt de specialist gebruik van een sterk reinigingsmiddel dat alle verkleuringen uit het hout verwijdert, zonder de vloer zelf te beschadigen. Parket reinigen is een erg snelle en eenvoudige, maar toch doeltreffende behandelingsmethode.

Of u nu parket schuren en waxen, parket schuren en lakken, of een andere methode verkiest, een professionele hand is essentieel!

Parket schuren Amstelveen

Parket schuren Bovenerk: hoe lang duurt het precies?

Vaak vragen mensen zich af hoe lang het parket schuren eigenlijk duurt. Het is immers een groot werk dat heel wat inhoudt, en dan ook niet op één dag gedaan kan worden. Of toch wel? De parketteurs van parket schuren Bovenkerk schuren en behandelen vloeren tot 40m2 per dag.

Inderdaad, parket schuren zelf neemt weinig tijd in beslag, doorgaans één tot twee dagen afhankelijk van de aantal vierkante meters. Daarna hangt het volledig af van welke nabehandeling u kiest, en natuurlijk ook de oppervlakte van de vloer zelf. Hierbij is het eveneens belangrijk rekening te houden met de nodige droogtijd van verschillende producten zoals olie, lak of wax. Over het algemeen kan de vloer echter binnen de twee dagen weer normaal gebruikt worden wanneer u kiest voor parket schuren Bovenkerk!

onderhoud uw parketvloer

Hoeveel tijd neemt het parket schuren in beslag?

Natuurlijk gaat parket schuren nog sneller en beter als u het door een specialist laat doen zoals parket schuren Bovenkerk. Het ervaren team van Schuur Expert bestaat reeds 20 jaar en bestaat uit 15 gedegen parketteurs die enkel het allerbeste materiaal gebruiken om uw vloer in het nieuw te steken!

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weespparket schuren Hilversum en parket schuren Utrechtparket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren AmsterdamParket schuren PurmerendParket schuren HoornParket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar parket schuren Bovenkerk veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

renovatie

Klanten

Tevreden klanten

beoordelingen

Rating

Google Reviews

Vloeren

Behandelt

2m aan vloeren geschuurd 

Geleverd werk

Onze afgeleverde projecten

Parket schuren en olien

Slaapkamers en hal schuren en behandelen met olie.

 

Vsigraat schuren en lakken

Woonkamer met visgraat vloer schuren en behandelen met lak.

 

Parketvloer onderhoud

Parketvloer polijsten en behendelen met een nieuwe olie laag

 

Visgraatparket lakken

Woonkamer met vsigraat parket schuren en behandelen met lak

 

Parketvloer lichter maken

Donkere parketvloer schuren en behandelen met blanke lak.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8

Wat onze klanten zeggen

Professioneel team

Geweldige service

“Toen wij over dit bedrijf te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

Geweldig werk

Blij met onze nieuwe vloer

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

Uw houten vloer laten schuren?

Laat u door ons terug bellen

Geef uw naam, telefoonnummer en e-mail adres op. De datum en tijd waarop wij u kunnen terugbellen en wij nemen contact met u op.

MM slash DD slash JJJJ
Tijd
: