Parket schuren Bovenkerk 

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Bovenkerk en omstreken

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Bovenkerk

Parket schuren Bovenkerk

Elk parket is anders, maar toch hebben ze allemaal onderhoud nodig – of het nu gaat om een parketvloer in een particuliere woning of een bedrijfspand. Het is duidelijk dat een parketvloer bijdraagt aan de uitstraling en feel van de woning of het gebouw, maar dat kan enkel zo blijven als het regelmatig wordt onderhouden!

 

Laat uw parket schuren Bovenkerk door een specialist!

Het parket schuren Bovenkerk is hiervoor een van de beste behandelingen die er zijn, en wel om verschillende redenen. Als u het meeste uit uw vloer en dus ook uit uw woning wilt halen, dan is professionele hulp essentieel. De voordelen van parket schuren Bovenkerk reiken immers ver:

1 De vloer oogt verzorgder

Niets zo slordig als een vloer die vol oneffenheden zit en uitstekende splinters. Dankzij een speciale schuurmachine gaat de specialist deze nauwkeurige verwijderen met een effen, mooie vloer als resultaat!

2 De vloer gaat langer mee

Daarbij zal ook de levensduur van de vloer verbeteren als u deze laat schuren. Zeker als het gaat om een oude vloer die al heel wat te verduren heeft gehad, is dit een goede optie. Het gladde, effen oppervlak zal veel minder snel beschadigd worden!

3 De vloer kan aan de look van de ruimte aangepast worden

Daarbij biedt parket schuren Bovenkerk het voordeel dat u zelf kunt kiezen hoe de vloer eruit zal zien. Dit kan dankzij de vele behandelingsmethodes, die in onderstaand overzicht worden uiteengezet!

 

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.
 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Expert geeft een deskundig advies

Professioneel parket onderhoud: meer dan gewoon schuren

Een parket schuren Amstelveen biedt dus heel wat voordelen, maar het is niet de enige optie. Een specialist zal na het schuren een opvolgende behandeling uitvoeren, afhankelijk van de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen:

Parket schuren en olien, waarbij de vloer wordt behandeld met een olielaag. Dit heeft als voordeel dat de vloer goed beschermd is tegen vuiligheid en beschadigingen. Parket schuren en olien houdt wel in dat de vloer naderhand niet meteen met water mag worden behandeld!

Parket schuren en lakken, waarbij de laklaag eveneens zorgt voor een goede bescherming van het parket. Lak is in verschillende glanzen verkrijgbaar.

Parket schuren en waxen. Wax dringt tot diep in het hout door en dat garandeert een nog betere bescherming van de vloer. De ideale oplossing voor vloeren die intensief worden gebruikt, of waar zware meubelstukken op staan!

– Parket reinigen. Hierbij maakt de specialist gebruik van een sterk reinigingsmiddel dat alle verkleuringen uit het hout verwijdert, zonder de vloer zelf te beschadigen. Parket reinigen is een erg snelle en eenvoudige, maar toch doeltreffende behandelingsmethode.

Of u nu parket schuren en waxen, parket schuren en lakken, of een andere methode verkiest, een professionele hand is essentieel!

Parket schuren Amstelveen: hoe lang duurt het precies?

Vaak vragen mensen zich af hoe lang het parket schuren Bovenkerk eigenlijk duurt. Het is immers een groot werk dat heel wat inhoudt, en dan ook niet op één dag gedaan kan worden. Of toch wel?

Inderdaad, parket schuren Bovenkerk zelf neemt weinig tijd in beslag, doorgaans één tot twee dagen. Daarna hangt het volledig af van welke nabehandeling u kiest, en natuurlijk ook de oppervlakte van de vloer zelf. Hierbij is het eveneens belangrijk rekening te houden met de nodige droogtijd van verschillende producten zoals lak of wax. Over het algemeen kan de vloer echter binnen de twee dagen weer normaal gebruikt worden!

Natuurlijk gaat parket schuren Amstelveen nog sneller en beter als u het door een specialist laat doen. Het ervaren team bestaat reeds 20 jaar en bestaat uit 5 gedegen parketteurs die enkel het allerbeste materiaal gebruiken om uw vloer in het nieuw te steken!

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Neem contact op

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Amstelveen te horgen krigen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu