Parket schuren

Oudekerk a/d Amstel

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Oudekerk a/d Amstel en omstreken

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST

Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Parket Schuren Oudekerk a/d Amstel

Parket schuren Ouderkerk a/d Amstel

 

Parket Schuren Amstelveen: professionals in parket verzorging

Wilt u uw parket schuren Ouderkerk a/d Amstel? Het team van Parket Schuren Amstelveen stelt zich graag aan u voor als de echte professionals in de behandeling en verzorging van parketvloeren. U kunt bij ons terecht voor zowel het reinigen als het schuren en nabehandelen van uw parket. Onze 5 parketteurs zijn werkzaam in heel Nederland, maar concentreren zich met name op de regio Amstelveen. We hebben inmiddels al weer 20 jaar ervaring in het vak en kennen alle methodes voor een schitterende parket renovatie op ons duimpje. Bent u dus op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor uw parket schuren Ouderkerk a/d Amstel, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een behandeling van parket schuren en olien

Het parket schuren Ouderkerk a/d Amstel gebeurt in een aantal stappen, waarbij eerst grof en vervolgens fijner wordt geschuurd. Wanneer de hele vloeroppervlakte egaal geschuurd is en alle oneffenheden zijn weggewerkt kunnen de parketteurs aan de slag om een nieuwe beschermlaag op uw vloer aan te brengen. Een veel gebruikt middel hiervoor is parketolie. Deze is in verschillende mooie kleuren te verkrijgen. Parket schuren en olien is onder meer geschikt wanneer u vloerverwarming heeft.

Laat uw parket schuren en lakken

U kunt ook kiezen voor parket schuren en lakken. De parketlak die hierbij wordt gebruikt is in diverse varianten verkrijgbaar. Wilt u een glanzende vloer of juist een matgelakte vloer? Geef eenvoudig uw wensen door en onze parketteurs brengen de lak van uw keuze netjes en egaal op uw parket aan voor een prachtig resultaat. Een behandeling met een product als parketlak zorgt ervoor dat uw geschuurde vloer langer mooi blijft.

 

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.
 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Parket Schuren Ouderkerk a/d Amstel

Een Expert geeft een deskundig advies

Vakkundig uw parket schuren en waxen

Misschien heeft u wel een schitterende hardhouten vloer in uw huis of op uw kantoor liggen. Voor een perfecte afwerking van dit type vloeren kiest u het beste voor het aanbrengen van een laag vloerwax. Dit zorgt er tevens voor dat uw parket beter bestand is tegen vocht. Net als de diverse andere afwerkingsmiddelen is ook parketwax in meerdere kleurstellingen verkrijgbaar. Door een beschermende laag vloerwax aan te brengen zal nieuw vuil en stof zich voortaan minder goed hechten aan uw parket.

Uw parket reinigen

Het is lang niet altijd nodig om te kiezen voor het parket schuren en waxen, olien of lakken. In bepaalde gevallen kan parket reinigen volstaan. Naast parket schuren komen we uiteraard ook voor het reinigen van uw parket bij u langs. Vanzelfsprekend gebruiken we ook bij deze methode enkel de beste materialen. Uw parket wordt netjes en volledig gereinigd en zodra dat gebeurt is brengen we een nieuwe beschermlaag op uw vloer aan.

Op uw locatie parket schuren Ouderkerk a/d Amstel

Ook in Ouderkerk a/d Amstel zijn we steeds vaker te vinden. Houten vloeren zijn al een lange tijd populair in deze prachtige plaats en daarom is het in steeds meer panden tijd voor parket schuren Ouderkerk a/d Amstel. Als u nu ook op zoek bent naar een professioneel team voor het renoveren van uw parket, neem dan direct contact met ons op!

Waarom niet zelf het parket schuren of reinigen?

De reden dat wij u met klem aanraden om een deskundig bedrijf in te schakelen voor uw parket schuren Ouderkerk a/d Amstel is dat u enkel op deze manier gegarandeerd een perfect resultaat krijgt. Schuurmachines die u bij externe bedrijven kunt huren zijn veelal ondeugdelijk afgesteld en beschadigen uw vloer alleen nog maar meer, soms zelfs onherstelbaar.

De methode van Parket Schuren Amstelveen

Wanneer u ons inschakelt voor uw parket schuren Ouderkerk a/d Amstel kunt u er op vertrouwen dat wij hiervoor uitsluitend de beste materialen en apparatuur gebruiken. Sinds enige tijd is daar ook de speciale stofzuigunit bijgekomen. Deze zorgt ervoor dat we voortaan geheel stofvrij kunnen schuren. Ronddwarrelend stof bij het schuren behoort hiermee tot de verleden tijd. De benodigde tijd voor het schuren hangt af van de oppervlakte en de oneffenheden in het parket.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Parket Schuren
Schuur Expert

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Amstelveen te horgen krigen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu