Houten vloer schuren

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Houten vloer schuren

Parket onderhoud: het mag dan misschien niet meteen de meest interessantste zaak lijken te zijn bij het creëren van comfort en kwaliteit in de woning of het bedrijfspand, het is wel een belangrijk aspect. Het hebben van een dergelijke houten vloer is natuurlijk alleen maar een meerwaarde voor de leefbaarheid en gezelligheid van de ruimte. Maar er komt ook heel wat bij het onderhoud ervan kijken!

Zeker als u nog lang wilt kunnen genieten van de voordelen die een houten vloer biedt, is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen. Op die manier weet u niet enkel waar u op moet letten bij het gebruik van de vloer, maar kunt er ook veel meer en langer gebruik van maken.

Er bestaan talloze behandelingsmethodes die u helpen méér te halen uit uw houten vloer, maar houten vloer schuren is toch wel een van de meest toegepaste. Wat meer informatie over houten vloer schuren, hoe het in zijn werk gaat en wat u ervan kunt verwachten, is hier geen overbodige luxe!

Uw houten vloer schuren, voor meer comfort

Comfort creëren in de woning is niet enkel belangrijk – het is ook niet altijd eenvoudig! Gelukkig kan een specialist u helpen om de juiste stappen te zetten bij het onderhoud van uw vloer, zodat u een stijlvolle en duurzame inrichting kunt creëren.

Houten vloer schuren omvat natuurlijk meer dan het hier en daar schuren van de vloer. Het is een werk waar vaak heel wat voorbereiding aan vooraf gaat, één dat mensen maar al te vaak onderschatten. Wat het precies inhoudt, is een vraag die een duidelijk antwoord behoeft:

– De houten vloer wordt gecontroleerd

Eerst en vooral moet de specialist onderzoeken wat de zwakke punten van de vloer zijn, en waar zich schade of oneffenheden voordoen. De stand van zaken kunnen bepalen is belangrijk om bij de volgende stap op de correcte manier te werken. Een goede reden waarom beroep doen op een specialist zo belangrijk is!

– De vloer wordt geschuurd met het juiste gereedschap

Nog belangrijker dan het schuren van de houten vloer, is dit op de juiste manier doen! Een specialist weet precies welke schuurmachine gebruikt moet worden in welke situatie. Op die manier is het verkregen resultaat mooier, verzorgder, én gaat de vloer langer mee!

– Een eventuele nabehandeling

Zodra de houten vloer geschuurd is, gaat de expert kijken of er nog iets anders moet worden gedaan. Vaak is een houten vloer schuren niet voldoende, bijvoorbeeld als de vloer erg kwetsbaar is of geteisterd wordt door verkleuringen. In dergelijke gevallen is een nabehandeling noodzakelijk.

Mogelijke nabehandelingen na het schuren

Een parketteur weet, zoals vermeld, altijd goed waar een houten vloer nood aan heeft om langer mee te gaan en meer comfort te bieden. Na het schuren van de vloer is het mogelijk dat er nog een bijkomende behandeling gegeven moet worden. De houten vloer schuren is vaak lang niet voldoende om duurzaamheid, kwaliteit en stijl te garanderen.

Het parket schuren en lakken

Een laklaag garandeert dat de vloer beter beschermd is tegen harde stoten, intensief gebruik, vuiligheid en verkleuringen. Het aanbrengen van de laklaag gebeurt best door een parketteur, zodat het resultaat niet enkel bescherming garandeert, maar ook mooi oogt.

Het parket schuren en waxen

Het parket schuren en waxen gaat dan weer nog een stapje verder; de wax wordt in verschillende lagen aangebracht, en beschermt de vloer nog beter dan lak. Dit materiaal is echter wel iets voller en dikker, en is vooral handig bij vloeren die intensief gebruikt worden!

Het parket schuren en olien

Vervolgens kunt u uw vloer ook laten olien. Bij parket schuren en olien zorgt de olielaag ervoor dat de vloer minder snel gaat slijten. Daarbij kan de kleur van de vloer naar wens aangepast worden. Olie is immers eenvoudig te vermengen met uiteenlopende kleurpigmenten.

Het parket reinigen

Tenslotte is het ook mogelijk om het parket grondig te laten reinigen. Als de vloer bijvoorbeeld niet zozeer beschadigd, maar wel last heeft van verkleuringen en stof, dan is het gebruik van een reinigingsmiddel aangeraden. Een specialist weet welk product in welke situatie de beste resultaten levert.

Een ervaren parketteur: onmisbaar bij parket onderhoud

Van parket reinigen tot parket schuren en lakken, stuk voor stuk zijn het behandelingen die heel wat te bieden hebben. Zeker als u het werk door een specialist laat uitvoeren, kunt u zeker zijn van kwalitatief resultaat.

Waarom zou u nu moeten kiezen voor een specialist?

Het is duidelijk dat het werk door een expert laten doen, garandeert dat het resultaat langer meegaat. Een specialist besteedt immers heel wat aandacht aan details, en dat maakt het verschil tussen en vloer die 5 jaar, of 15 jaar meegaat.

De vloer is mooi afgewerkt

Naast functionaliteit is het doel van een parket toch ook dat deze bijdraagt aan de look en feel van de ruimte. Laat u het schuren, lakken, waxen, of eender welke behandeling door een specialist doen, dan oogt de vloer nog mooier!

U kunt rekenen op advies

Naast het effectief laten onderhouden van de vloer, is het tenslotte ook belangrijk wat meer informatie te krijgen over wat u zelf kunt doen. Het onderhoud van een parket is een verantwoordelijkheid die nooit eindigt. Wilt u zelf ook uw steentje bijdragen aan het behoud van uw vloer, dan is deskundig advies van een ervaren specialist pas echt onmisbaar! Wij hebben ook een samenwerking met Parket Schuren Amstelveen. Ook hebben wij het label Parket Schuren Almere, Parket Schuren Utrecht en Parket Schuren Amsterdam. Al deze websites zijn onderdeel van Schuur Expert en Houten Vloer Schuren.

 

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Eengezin Woning Amstelveen 40 m² Schuren en Oliën

Datum 18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Hoekwoning Amstelveen 56 m² Schuren en Olien

Datum 29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Amstelveen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Appartement Amstelveen 62 m² Schuren en Oliën

Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Amstelveen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project: Tussenwoning Amstelveen 32 m² Schuren en Oliën

Datum 6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Houten vloeren Amstelveen Schuren!

Parket schuren Amstelveen is niet alleen actief in Amstelveen. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Amstelveen of in omringende plaatsen zoals:  Kudelstaart, Bovenkerk, Ouderkerk a/d Amstel, Schiphol, Uithoorn, Legmeer en Aalsmeer?

In dit werkgebied hebben wij meerdere betrouwbare partners met wie wij goede samenwerkingsverbanden hebben. zo kunt u ook terecht bij parket schuren aalsmeer en zijn beiden aangesloten aan het netwerk van Schuur Expert.

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Van Heuven Goedhartlaan 877

SITEMAP | PARTNER PAGINA

Bel nu